in

Български полицай пострада тежко: Прободоха го с нож в гърдите

Колаж: "Нова Варна"

Случаят е от град Казанлък. По непотвърдена информация служителят на реда е с прободен бял дроб. Настанен е в болница, където се борят за живота му

На 09.10.2023 г. около 15:22 часа в ОДЧ на РУ-Казанлък е получена информация за пострадал полицай. Установено е, че двама полицейски служители са посетили адрес в местност „Казмера“ в гр. Казанлък с цел призоваване на лице по досъдебно производство, съобщават от полицията за медия „Нова Варна“.

Същият не е установен на адреса си. По първоначална информация около служителите на РУ-Казанлък са се събрали група лица от квартала, като след устна забележка, едното от лицата е нападнало служителите.

Пострадал е единият от полицейските служители. Приет е в болнично заведение с прободна рана. При проведените бързи заградителни мероприятия е задържан извършителят на престъплението – 20-годишен мъж, криминално проявен. Извършва се оглед на местопроизшествието.

Започнато е досъдебно производство. Директорът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов пътува към „Казмера“, Казанлък, където ще даде допълнителна информация.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.