in ,

Голямо задръстване във Варна: Хората не могат да отидат на работа и до болницата и побесняха (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ - ВАРНА/G. Voynova

Както ви съобщихме преди няколко дни, от 6 октомври от 7:00 ч. е в сила нова организация на движението по бул. „Христо Смирненски“ в района на УМБАЛ „Света Марина“.

От сутринта на 6 октомври бе затворен подходът към УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД – Варна от бул. „8-ми приморски полк“ за неопределено време.

Достъпът до лечебното заведение се осъществява единствено по ул. „Мир“. След излизането от болницата, движението на ППС ще се осъществява през локалното платно в посока ул. „Мир“.

Снимка: Facebook/УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД – гр. Варна

Тази сутрин варненци се оплакаха във Фейсбук от голямо задръстване по ул. „Мир“, като според някои от тях проблемът идва точно от новата организация в движението в района на болницата:

„Цяло лято ремонт на бул. „Смирненски“ и все още краят му не се вижда. Сега освен работещите се движат и учениците вече. Да не говорим, че до болницата и автобус в момента не спира“.

„И аз бях там. Кошмар!“

„Някакъв ад е! От 30 мин чакам на тази улица и не мога да отида на работа! Ей това е любимата ни Варна“

„Някакъв ужас е включването към „Мир“ и нагоре към терапия.“

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ – ВАРНА/G. Voynova

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.