Категории: Твоята Варна

„Твоята Варна +“: Най-лесният начин варненци да подават сигнали и предложения за развитието на града

Реклама

„Твоята Варна +“ е проект, който вече за втора година дава възможност на варненци по лесен и бърз начин да отправят своите сигнали и предложения за развитие на градската среда. Той има за цел да подобри обществения диалог. Проектът представлява платформа в медия „Нова Варна“, където само с натискането на няколко бутона гражданите на морската столица ще могат да подават своите сигнали или предложения.

Ще бъдат разглеждани идеите на варненци, свързани с подобряването на инфраструктурата, градската среда или обществените процеси, както и с развитието на културата, младежките дейности и спорт, образованието, науката и туризма. Сигналите в „Твоята Варна +“ могат да бъдат изпращани както чрез платформата – signali.novavarna.net , така и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

В платформата „Твоята Варна +“ чрез различни опции, гражданите ще могат да подават предложенията си и да проследяват тяхното развитие. Могат да бъдат изпращани сигнали под формата на публикация, която включва текст и снимка, само снимки, видео, галерия, аудио записи, както и анкети.

След подаването, предложенията ще се разглеждат и одобряват от редактор. След одобрение ще са достъпни за споделяне в социалните мрежи, коментари и мнения, а директно в платформата посетителите могат да оценят чрез гласуване всеки сигнал.

За да се гарантира качество, ще бъдат допускани всички предложения от гражданите, които отговарят на определени условия за цялост, пълнота и обществена значимост на предлаганата тема.

Теми с голям обществен интерес и множество коментари ще се подлагат на журналистическа проверка, заснемане и видео репортаж.

 

Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт. Да комбинирате различните стълбове и инструменти на “Твоята Варна +”.

Проект „Твоята Варна +“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2023 г.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 13 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 13 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 13 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 13 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 13 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 13 часа