Категории: Любопитно

Утре Марс преминава в Скорпион: Ето какво ни чака в следващите седмици

Реклама

Утре (12 октомври) огненият Марс преминава в знака на зодия Скорпион и ще остане там чак до 24 ноември. В този период се очертава хората да бъдат една идея по-упорити, целеустремени и силни. Освен това обаче хората ще имат и склонност да избягват важни проблеми.

Сега ще сме много по-мотивирани да успеем да реализираме своите цели и мечти, да правим някои компромиси, да обмисляме добре всичко. По време на този транзит никой не може да ни контролира и е по-добре и да не се опитва да го прави, съобщава сайтът Аз-Жената.

Стремежът ни да променим нещо в живота си ще бъде във фокуса ни през тези седмици. Марс в Скорпион не се страхува да изследва по-тъмната, по-уязвима страна на живота. Всъщност това е мястото, където Марс в Скорпион процъфтява. Ето защо този транзит може да ни подтикне да направим известно психологическо самоизследване, което ни дава прозрение, което поставя началото на голяма трансформация.

Ще искаме да изразим себе си и има риск да го направим с гняв и агресия, което може да доведе до конфликти и приключване на отношения. Важното по време на този транзит е да избираме кои стени искаме да съборим. Дали да използваме тази енергия конструктивно, положително и градивно или ще се поддадем на гнева и ще изберем грешната посока. Ще бъде важно да не влизаме в борби за отмъщение. За някои хора ще бъде и трудно да простят нечия обида. Затова е важно да овладеем тези тъмни страни от себе си със смелост, дисциплина и воля.

Една от най-значимите положителни страни от транзита на Марс е повишената енергия и мотивация. Ставаме смели в преследването на цели. Затова, ако обмисляте някакво обучение, промяна в навиците към по-здравословни, този транзит може да ви помогне в начинанията. Повишава се и нашата креативност, производителност, мотивацията ни за спорт и грижа за тялото.

В любовта също ще сме по-страстни. Марс се свързва със сексуална енергия и желание, а Скорпионът е един от най-сексуалните знаци в зодиака. Важно е обаче по време на този транзит да не сме импулсивни, за да не съжаляваме след това за някои избори.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди един час

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 2 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 2 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 2 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 2 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 2 часа