in

ГЕРБ-Варна: Коцев от Промяната заигра със страха на родителите за детските градини

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ-Варна

От ГЕРБ-Варна изпратиха своя позиция във връзка с изказване на Благомир Коцев. Публикуваме я без редакторска намеса:

„Кандидатът на ПП/ДБ Благомир Коцев с поредна лъжа се заигра предизборно с притесненията на родителите за местата в детските градини във Варна. Манипулациите му, излъчени на едро в ефира на бТВ и БНТ вечерта бяха в същия ден, в който още в 14.56 ч. от Община Варна обявиха 197 свободни места за малчуганите.

Снимка: LiveVarna

„197 свободни места в общинските детски градини за деца на възраст от 3 до 6 години са обявени в платформата за електронен прием, съобщиха от общинската дирекция „Образование и младежки дейности“ и посочиха свободните места в забавачките по съответните райони. Вече стана ясно, че Коцев от Партията на Кирил Петков, който е по известен като Киро Истината чак в австрийския парламент , излъга , че нямало прозрачност за обществените поръчки. А те като на тепсия са дадени до една на новия сайт на община Варна, така че всеки гражданин с елементарна грамотност да се осведоми.

За родителите ще припомним, че в първия си частичен мандат като кмет на Варна в 2013 г. Иван Портних наследи дефицит от над 600 места в детските градини. Със строителството на нови сгради и пристройки близо 200 са свободните незаети места сега. Варна отдавна няма проблема на останалите големи градове с дефицит на места в детските градини“.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/