in

Разкрития за Ким Чен-ун: Хвърлил ли е свой генерал в гигантски аквариум с пирани?

Кадър: Twitter/ https://twitter.com/nexta_tv

Твърди се, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун е екзекутирал свой генерал, като го е хвърлил в „аквариум, пълен с пирани“. Смята се, че гигантският аквариум на лидера на Северна Корея е пълен с няколкостотин пирани

Генералът, чието име не е разкрито, беше обвинен в планиране на преврат, но се оказа последната жертва на новоразработения метод за екзекуция, според Daily Star.

Съобщава се, че гигантският аквариум е построен в резиденцията „Ryongsong“ на Ким. Твърди се, че ръцете и торсът на жертвата са били разрязани с ножове, преди да бъде хвърлен в аквариума с хищните риби.

Смята се, че аквариумът на Ким е пълен с няколкостотин пирани, „внесени от Бразилия“. Месоядните риби имат остри като бръснач зъби, които могат да разкъсат плътта от труп за броени минути. Твърди се, че Ким е избил 16 души, откакто е дошъл на власт през 2011 г.

Преди това той е екзекутирал своя началник на армията, главния изпълнителен директор на централната банка на Северна Корея и посланиците в Куба и Малайзия.

Британски разузнавателни сили казват на Daily Star: „Много врагове на държавата биват екзекутирани публично. Той иска всички да знаят, включително най-доверените му помощници, че те са изложени на риск от много неприятна смърт, ако той подозира, те са предатели.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/