in ,

Нелеп инцидент във Варна прати младеж в болница

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/S. Atanasov

Инцидент се е случил днес около обяд на варненската улица „Мир“. Очевидец разказва в една от варненските Фейсбук групи, че момче на 19 години е пострадало при нелепа, но доста опасна катастрофа.

„Не ми се мисли ако беше майка с количка или възрастен човек с по-бавни рефлекси дали щеше да се отърве с порезна рана на главата. Дано да няма трайни проблеми с прешлени. А стреса ще му е за много години напред“, описва ситуацията мъжът.

Екипът на медия „Нова Варна“ се свърза с полицията във Варна, за да получи повече информация за случая.

Стана ясно, че сигналът за инцидента е подаден в 13:06 ч. днес. В момента момчето се намира в болница, откъдето все още не са върнали информация за състоянието му, казват от полицията.

По първоначална информация от ОДМВР-Варна автомобилът не е блъснал директно момчето. Имало е сблъсък с пътен знак, който пък от своя страна е ударил момчето, което е пресичало на пешеходната пътека. Автомобилът е бил управляван от жена.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.