in

След като украинка открадна телефон по Черноморието: Това са полицаите, отказали подкупа

Снимка: Facebook/Министерство на вътрешните работи

Както ви съобщихме преди дни, украинка се е опитала да подкупи бургаски полицаи, като е подхвърлила в патрулката им 300 щатски долара. Двамата инспектори обаче са отказали подкупа и са проявили хладнокръвие. От МВР показаха лицата на инспектор Пламен Панков и инспектор Радостина Каръкова от Второ РУ в Бургас

Двамата са на дежурство на 13 октомври, когато се получава сигнал за извършена кражба на мобилен телефон от голям търговски обект. Пристигат на мястото, провеждат серия от разговори със служители и преглеждат камерите за видеонаблюдение. Бързо успяват да установят, че извършителя на кражбата е 34-годишна украинска гражданка, без документи за самоличност.

Украинка изуми полицаи по Черноморието: Ето какво направила в патрулката

После инспектор Панков и инспектор Каръкова я съпровождат до районното управление, за изясняване на обстоятелствата около кражбата на телефона. При пристигане пред сградата на Второ районно, обаче украинката подхвърля в служебния автомобил 300 щатски долара. За това свое действие тя е задържана и по случая е започнато бързо досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.