in

Българин се изгаври жестоко с ученичка в Лондон: Прави си селфи с нея, минути след като я насилил в храсти

Снимка: Met Police

Българин получи 23 години затвор за брутални и унизителни нападения над две ученички в Лондон. Неговото име е Силвестър Тошев. С втората си жертва той се е гаврил по неописуем начин, само четири месеца, след като бил пуснат под гаранция за изнасилване на 17-годишно момиче в парк през септември 2021 година. През 2022 г. Тошев завлякъл втората си жертва (ученичка на 16 години) в храстите, насилил я, след което поискал да позира с него за селфи.

16-годишното момиче разказва пред съда, че бруталната атака я е накарала „повечето нощи да сънува кошмари и да се събужда трепереща и с викове“.

Тя също така си спомня, че се е чувствала „невидима“, след като хората са гледали как Тошев я вдига и отвежда, въпреки че тя го молела да не го прави.

Тя каза: „Много хора видяха този мъж да ме вдигна и да ме носи през пътя. Знаех това, защото видях как спират, за да го гледат как минава. Почувствах се невидима и сама. Никой не идваше да ме спаси“, казва момичето.

Първата жертва пък (17-годишното момиче) трябвало да се срещне със свой приятел, чакащ на автобусна спирка в Сърбитън, когато Тошев я пресрещнал и я нарекъл „красива“.

Той я убедил да отиде до близката тревна площ, където започнал да я целува, дори след като тя се опита да се отдалечи. След това тя се съгласила да свали чорапогащника си, „защото се страхувала“, каза съдът. След това Тошев я насилил, въпреки че наоколо имало много хора.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/