in

Павел Раличков: Само ние предлагаме управление, обърнато към варненци (ВИДЕО)

Този път гост в студиото на медия „Нова Варна“ в предаването „По пладне“ е кандидатът за кмет на Варна от БСП – Павел Раличков. Кореняк варненец, семеен, баща на три деца, изявен гражданин на морската столица, изцяло отдаден на лявата идея. Работи като специалист „Авиационна логистика“ в частния сектор. В момента е член на Националния съвет на БСП, а в края на май миналата година единодушно е избран за председател на Градския съвет на партията във Варна.

Какви са неговите идеи за стимулиране на икономическия растеж и създаването на нови работни места във Варна? Как ще се справи с нарастващото социално неравенство във Варна, ако бъде избран за градоначалник? Какво е неговото виждане за бъдещето на морската столица? Какви мерки, предлага той, за подобряване на общинската администрация? Отговорите на тези и други въпроси ще разберете, ако изгледате целия епизод на „По пладне“ с Павел Раличков, публикуван тук.

Според кандидата за кмет на Варна от БСП, партията, която представлява, се е доказала като явна алтернатива на Статуквото, като явна опозиция, особено през последните няколко години. „Малкото хубави неща, които се направиха за българските граждани, дойдоха от нас.“ – категоричен е Павел Раличков.

Той смята, че Варна се е превърнала един „запушен“ град и се нуждае от реализацията на няколко големи инфраструктурни проекта, за да може да поеме в правилната посока на развитие. Тези проекти не могат да се осъществят без подкрепата на държавата, но той е готов да работи и лобира пред всяко едно правителство, за да могат те да стартират в рамките на следващия кметски мандат.

За да привлече нови инвестиции, Варна има нужда първо от втори Аспарухов мост, но не просто като алтернатива на сегашния, а като част от автомагистрала „Черно море“, която да свързва Истанбул, Бургас, Варна и Констанца. Второ – завършване на автомагистрала „Хемус“ и трето – станалата прословута вече индустриална зона на Варна. Едва тогава може да се постигне истински икономически растеж и да се създадат множество работни места, смята Павел Раличков.

Според него, корупция в Община Варна има и това е печално известно на всички варненци. „Те искат градът да се изчисти от задкулисните кръгове и икономическите интереси, които на практика, сега движат всички процеси в Общината. Корупцията е най-големият проблем на Варна“ – категоричен е той.

„Варна има нужда от управление, което да бъде различно, не като личен състав, а като концепция. От управление, което да е обърнато към гражданите на Варна.“ – убеден е Павел Раличков.

Една от най-важните идеи, които той смята да реализира, ако бъде избран за кмет на Варна, е всички комунални услуги да бъдат управлявани от общински дружества.

Какви са другите идеи за Варна на Павел Раличков, защо той е най-правилния избор за градоначалник на Варна, както и кои са конкретните икономически кръгове, които сега дърпат конците в морската столица, ще разберете ако изгледате видеото тук:


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/