in

Гласуването под диктовка – предотвратимо в новия Общински съвет на Варна

След няколко дни варненци гласуваме за новите 51 общински съветници. Орган, който е не по-малко важен от кмета на общината. Има обаче начин да се предотврати гласуването под диктовка, опитите за далавери и да се изсветли работата, смята Мария Тодорова, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на „Левицата!“ с номер 28.

Нужно е разнообразие от специалисти, с различно виждане и идеи, но с обща цел за по-добра Варна. Качествата, които обаче всеки кмет и общински съветник трябва да притежава са СЪВЕСТ и МОРАЛ. Нужно е и разчупване на статуквото, за да може по-разнообразната представителност в Общинския съвет да изсветлява, да се съмнява и да проверява. По този начин гласуването под диктовка става на практика невъзможно.“ – коментира Мария Тодорова.

И допълва, че листата на коалиция „Левицата!“ е добре премислена. В нея не присъстват случайни познати или хора, които са там „за пълнеж“. Един истински екип от професионалисти с цел и мисия. Всички, обединени за общата кауза да направим Варна такава, каквато може бъде. С номер 28 за кмет и общински съветници.

Повече за програмата на Мария Тодорова можете да намерите на този линк: https://indd.adobe.com/view/88373007-b075-43ae-ad63-60def8a2bfd1?fbclid=IwAR34q0XZ_QS1eJ6_ORs3K_37uEYu_ga1GHqX1gc2Sx5A5OXNRo_Ykkw5k6Q

Източник: Пресцентъра на “Левицата”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/