in

12-годишен вози баба си и дядо си с кола: Потроши ги край Търговище

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

12-годишно момче подкара кола край Търговище, но причини голям инцидент, при който пострадаха баба му и дядо му, които били пътници в автомобила. От ОДМВР-Търговище казват, че няма опасност за живота на потърпевшите, но имат сериозни наранявания. По първоначални данни от полицията дядото е предоставил автомобила си на момчето.

Инцидентът се е случил в землището на село Кралево, в близост до язовира. Момчето е шофирало в земеделска обработваема площ, при което е навлязло в речно корито и колата се е забила в насрещен земен скат.

В МБАЛ-Търговище са закарани за лечение двамата пътници – 74-годишен мъж и 72-годишна жена. Дядото е с множество фрактури по шията и гръдния кош и с пневмоторакс. Бабата пък е с фрактури на крак и ръка.

На 12-годишния водач е взета проба за алкохол, която е отрицателна. Причините за възникналия пътен инцидент ще бъдат изяснявани в хода на образуваното по случая досъдебно производство.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/