in

Внезапно почина шефът на руския „Лукойл“

Снимка: Telegram

Внезапно, на 66-годишна възраст, почина pредседателят на съвета на директорите на „Лукойл“ Владимир Некрасов. Твърди се, че причина за смъртта е остра сърдечна недостатъчност, според първоначалното заключение на лекарите

„С дълбоко съжаление съобщаваме за внезапната кончина на Владимир Иванович Некрасов, председател на Съвета на директорите. Според предварителното заключение на лекарите смъртта е настъпила в резултат на остра сърдечна недостатъчност“, отбелязват от нефтената компания.

Некрасов е роден през 1957 г., завършил е Тюменския индустриален институт. Той е посветил почти 50 години на работата в нефтогазовата индустрия. През 2005 г. е назначен за първи вицепрезидент на „Лукойл”.

Кариерният му път е неразривно свързан със Севера, където той отива да работи веднага след като завършва Тюменския индустриален институт.

Награден е с орден „За заслуги пред Отечеството” IV степен и други държавни, ведомствени и обществени награди.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.