Категории: Избори Варна

Коста Стоянов в предаването „По Пладне“: Ще превърна Варна в чист, уютен и модерен град (ВИДЕО)

Реклама

Гост в студиото на предаването „По пладне“ на медия „Нова Варна“ днес е кандидатът на партия „Възраждане“ за кмет на Варна – Коста Стоянов. Варненец, завършил средното си образование тук. Народен представител в 48-то и 49-то Народно събрание. Оглавявал е редица дирекции към Община Бяла и е бил заместник-кмет. Баща, който живее и се грижи за семейството си във Варна. За него Варна е повече от кауза, тя е негов дом.

Това е и причината да се кандидатира за кмет на морската столица от партия „Възраждане“. Коста Стоянов смята, че с опита си, със своите знания и умения може да допринесе за разгръщане на пълния потенциал на града, който в момента не се използва. „Крайно време е да бъде сменен модела на управление на Община Варна“ – категоричен е той. Според него в момента общинските власти не служат на варненци, както би трябвало да бъде, а на определени частни икономически интереси.

Коста Стоянов счита, че досегашният кмет не управлява реално, при положение че дори не ходи на работа. Убеден е, че той обслужва определени олигархични кръгове и цялата Община е впрегната в тяхна полза. Нарече го „кукла на конци“ и „марионетка“.

Коста Стоянов обещава да работи за превръщането на Варна в един чист, уютен и модерен град. Подобряването на цялостната инфраструктура на морската столица е основният приоритет в неговата програма. С дългогодишният си опит на строителен инженер, както и с административния такъв, със стотици реализирани обществени проекти, той смята, че може да допринесе за правилното планиране на цялостния процес по обновяване и подобряване на инфраструктурата във Варна.

Най-важно, според него, е да започне да се осъществява контрол върху извършваните ремонти, а не както до сега. Едновременното разкопаване на 90 улици в града, без никакъв план и без никакъв контрол от страна на Общината, е довело единствено до транспортен хаос и некачествено строителство и със сигурност ще се наложи „ремонт на ремонта“. Той нарече, ремонтите, течащи в момента в града – предизборни.

Конкретен проект, залегнал в неговата програма, е изграждането на бул. „Цар Освободител“ в отсечката от бул. „Васил Левски“ до Летището и връзката му с ж.к. „Владислав Варненчик“. Планираната дължина е 7 км и тя ще струва по-малко, отколкото 3-километровата отсечка на бул. „Васил Левски“, по негови думи.

Какво представлява тя? Какви са предложенията на Коста Стоянов за преодоляване на демографската криза, за подпомагане на младите семейства с деца във Варна? Ще има ли безплатен транспорт за всички учащи в града, ако той бъде избран за кмет на морската столица, както и нови училища, детски градини и ясли? Какви са основните проблеми на града?

Отговорите на всички тези въпроси ще намерите, ако изгледате целият епизод на „По пладне“ с кандидата за кмет на Варна от партия „Възраждане“ Коста Стоянов, във видеото тук:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Секретна операция у нас: Открито е голямо количество радиоактивен метал

Стана ясно, че специални екипи на ГДБОП са арестували няколко души, които са заподозрени в…

преди 8 минути

Аварии във Варна и областта: Ето кой остава без вода

От Водоснабдяване и канализация - Варна съобщават за медия "Нова Варна", че следните райони във…

преди 24 минути

Във Варна хванаха няколко мъже с наркотици

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия "Нова Варна" за поредните установени случаи на лица,…

преди 28 минути

18-годишен подкара колата си пиян във Варна, но не му се размина

От варненската полиция съобщават за медия "Нова Варна", че дрегерът е отчел наличие на алкохол…

преди 31 минути

DJ Мартен обясни защо не пусна на Джокович „Луда по тебе“: „Бях на най-тъпото място. Не знаехме как да реагираме“

DJ Мартен се оказа един от най-коментираните хора в България през тази седмица. Хиляди хора…

преди 49 минути

Хитреци тихомълком отмъкнаха стока за 9 000 лева от магазин в Шумен: Вихрили се няколко поредни дни

От пресцентъра на ОДМВР-Шумен съобщават за медия "Нова Варна", че автори на наглите кражби са…

преди един час