Категории: Избори Варна

Феодализацията си има име във Варна. Трябва да се сложи край на „Гуцановщината“ според Петър Витанов, евродепутат (ВИДЕО)

Реклама

По време на събитие вчера във Варна Петър Витанов изрази своята подкрепа за кандидатурата на Мария Тодорова за кмет и водач на листата за общински съветници на „Левицата!“ с номер 28. Той изрази мнение, че феодализацията си има наименование във Варна и то е „Гуцановщината“.

„Гуцановщината прогони истинските социалисти. Хора с огромен потенциал, с интелект, с капацитет. Едни да стават богати на гърба на партията, на гърба на 130-годишна организация (БСП). Ето на това трябва да сложим край на първо време. И се радвам, че Мария Тодорова има смелостта да се опълчи. Да, ние продължаваме да сме социалисти. Гонят ни, блъскат ни, но ние оставаме такива. И съм сигурен, че с достойнство ще защитаваме правилните каузи!“

Снимка: Коалиция „Левицата“

Според Витанов Варна има потенциал да изглежда по съвсем различен начин – привлекателна за гостите и атрактивна за бизнеса. Има всички възможности да бъде водещият български град.Но това не се прави и вие знаете защо. Защото както е феодализирана местната власт, така е феодализирана и БСП.“ – добавя Витанов.

Витанов отправи големи комплименти към Мария Тодорова и я определи като смела жена, която може да направи пробива. Този пробив е добър за Варна, защото Варна има нужда от нов градоначалник, от нов стопанин, от една силна жена, която да може да даде друг облик на града. Но нейното добро представяне е сигнал за всички леви хора, които не се чувстват представени в България. Идеята на „Левицата!“ не е да засмуче БСП, нито да замести БСП. Идеята на „Левицата!“ е да обедини всички леви хора, включително и БСП, зад една обща голяма кауза.

Успех, Мария. Наистина сме с теб. Дайте шанс, нека Варна изглежда по различен начин. Нека прогоним „Гуцановщината“ във Варна веднъж завинаги!“ – призова Петър Витанов.

Той даде за пример град Виена, която е пример за образцов европейски град. Виена обаче винаги е била и все още е лява. И това си личи във всяка политика, прилагана в полза на гражданите. От удобството на инфраструктурата, през социалните придобивки до общинските услуги.“

Мария Тодорова е част от гражданската квота на коалиция „Левицата“ с номер 28 за кмет на Варна и водач на листата за общински съветници.

Пресцентър: Коалиция „Левицата“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Археолози откриха втора статуя в Хераклея Синтика

Откритието е направено преди малко повече от час (около 11 ч.) днес (20 септември). Българските…

преди 2 минути

Апелативен съд – Варна реши: Обвинен в наркоразпространение ще бъде под домашен арест заради влошено здраве

Заради влошено здраве обвинен в наркоразпространение ще бъде под домашен арест, съобщават от Апелативен съд…

преди 11 минути

Председателят на ОбС-Варна към кмета: Четете ги малко тия документи

Огромен скандал се разрази на пресконференция на кмета на Варна Благомир Коцев днес. Въпреки че…

преди 18 минути

Хората във Варна ще имат възможност да се разходят с водещ кардиолог и да разговарят за профилактика

Предстои да отбележим Световния ден на сърцето - 29 септември. В страната ще има много…

преди 26 минути

БАБХ затвори 31 обекта в областите Бургас, Варна и Добрич: Унищожават 17 180 кг храни

Затворени са 31 обекта по Черноморието след засилените проверки на Българската агенция по безопасност на…

преди 34 минути

Секретна операция у нас: Открито е голямо количество радиоактивен метал

Стана ясно, че специални екипи на ГДБОП са арестували няколко души, които са заподозрени в…

преди 45 минути