Категории: България

Бабата на близнаците от Цалапица смрази всички: Митко не е първият убит (ВИДЕО)

Реклама

Припомняме, че близнаците Борислав и Валентин Динкови бяха задържани след убийството на Митко от Цалапица. Оттогава те сменят показанията си няколко пъти. Казват, че не са участвали в боя над Димитър Малинов, а само са помогнали той да бъде заровен в дупка на сметището край селото.

Роднини и приятели на Димитър Малинов смятат, че близнаците са съучастници в жестокото престъпление, а не укриватели. Тези протести бабата на Борислав и Валентин определи като „пълен цирк“, съобщава ГласНюз.

Излезе интервю с бабата на близнаците Бойка Динкова. Относно протестите на близките на убития Митко, тя зави, че не разбира защо идват да викат пред дома ѝ. Тя пита на какво основание протестиращите наричат семейството ѝ „убийци“. „Аз не съм убиец“, отсече жената.

По нейни думи „са пълни глупости“ твърденията, че е показвала среден пръст на майката на Митко – Атанаска. „Това бяха мотиви, за да дойдат пред нас. Това са пълни глупости“, казва Бойка.

„Аз бях на морето, когато се върнах децата бяха задържани. Не можах и да ги видя да говоря с тях“, разказва бабата на близнаците.

„Разстроени са и двамата. Особено Валентин. Аз Борислав много малко съм го виждала, само веднъж го видях и това е“, казва още жената.

„Страхувам се. И братът ѝ на Атанаска идва то тук, щял да ме убива, щял да ми чупи пръста и т.н. Пред полицията го каза „само да я видя някъде, ще я убия”. То се вижда всичко на камерите“, заявява Бойка.

„Искрено съжалявам за момчето. Никак не е лесно на майката, но не е първото момче, което е убито. Много други деца има убити, такава сензация видяхте ли някъде, по София и т.н? Това е пълен цирк на Атанаска. Аз не мога да повярвам, че тая майка жали. Тя е тръгнала с маршова стъпка тук да върви и да вика по тая фуния. Не мога да повярвам, че тая майка жали“, казва бабата на близнаците.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 7 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 8 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 8 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 8 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 8 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 8 часа