in

Новата круизна компания „Explora Journeys“ вече предлага резервации в България (СНИМКИ)

Снимка: „Explora Journeys”

Ще откриете най-доброто ол инклузив луксозно океанско пътешествие. Плавайте във вечна елегантност, за да изследвате грандиозни дестинации и удивителни преживявания.

Снимка: „Explora Journeys”

„Explora Journeys” е частна марка за луксозен начин на живот на MSC Group, със седалище в Женева, Швейцария, създадена в сърцето на швейцарското луксозно гостоприемство. Марката произлиза от дългогодишната визия да определи океанското изживяване за ново поколение претенциозни пътници търсещи лукс, черпейки от 300-годишното морско наследство на семейство Апонте. Стремежът на марката е да създаде уникално усещане „Ocean State of Mind“ чрез свързване на гостите с морето, докато забележителните маршрути ще съчетават известни дестинации с по-малко посещавани пристанища, за пътуване, което вдъхновява откриването във всички негови форми.

Снимка: „Explora Journeys”

Флотата от кораби ще се разраства, с дебюта на първият от серията „EXPLORA I” пуснат по вода през август 2023 г. Оборудван с най-новите екологични и морски технологии, Explora Journeys въвежда нов стил на трансформиращо океанско пътуване. Кораб „EXPLORA I” предлага 461 апартаменти сред океана, мезонети и резиденции, проектирани да бъдат „домове на море“ за нашите гости, всички с невероятна гледка към океана, самостоятелна тераса, избор от единадесет различни кулинарни изживявания, в шест невероятни ресторанти, включително и хранене в апартамента, дванадесет барове (осем вътрешни и четири външни), четири плувни басейна, множество джакузита, обширни открити палуби с 64 частни шатри, уелнес съоръжения със спа център и фитнес, и изискани развлечения. Вдъхновен от европейското наследство на компанията, Explora Journeys ще предостави на гостите завладяващо океанско изживяване и уважително и интуитивно гостоприемство.

EXPLORA II в момента е в процес на изграждане и ще влезе в експлоатация през август 2024 г. EXPLORA III ще влезе в експлоатация през 2026 г., а EXPLORA IV през 2027 г., като и двата кораба ще бъдат задвижвани с LNG.

Маршрутите са разнообразни през зимните месеци на 2024г, корабите на компанията ви отвеждат към Тропическият рай и топлите кристални води на Карибско море, а лятото ще се насладите на красивото Средиземноморие и Европа.

Снимка: „Explora Journeys”

Спестявате 5% отстъпка чрез ранна резервация и пълно плащане, валидна 105 дни преди отплаването за апартаменти от категория „Ocean Terrace” и „Ocean Penthouses” и 180 дни преди тръгването за категория апартаменти „Ocean Residences”.

При семейните пътувания, бебета на възраст от 6 месеца до 2 години плават безплатно. Деца между 2г. и 18 г. имат право на допълнителни спестявания до 50% от текущата тарифа. Възрастни, пътуващи като 3-ти гости, отговарят на условията за спестявания до 25%.

За резервации и оферти относно Explora Journeys, се свържете с официалният представител за България „круизна агенция Блу Сийс” .

Сайт: www.blue-seas.eu

Следете Блу Сийс във фейсбук:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/