in

Анкета в „Твоята Варна +“ за ремонта на подлези в морската столица (СНИМКИ)

Снимка: Ю. Атанасова от платформата "Твоята Варна +"

В платформата за сигнали, предложения и идеи „Твоята Варна +“, гражданката Юлия Атанасова е направила интересна анкета. Става въпрос за ремонта на подлеза на ХЕИ във Варна. На скоро той беше изрисуван с графити на футболна тематика.

Въпросът, който госпожа Атанасова е задала в своята анкета е следният: „Харесва ли Ви как изрисуваха при ремонта му подлеза на ХЕИ?“. Като опции е дала три възможни отговора – положителен, отрицателен и „трябва да бъде изрисуван по друг начин“.

Тя споделя, че не е футболен фен, но въпреки това много й допада как изглежда въпросното изображение, след като е ремонтирано и нарисувано по този начин.

Всеки който желае да участва в нейната анкета, може да го направи тук:

Ремонт на подлеза на ХЕИ

Репортер на медия „Нова Варна“ също беше на място, когато подлезът беше завършен и тук може да видите нашите снимки:

Снимка: Редакция „Нова Варна“
Снимка: Редакция „Нова Варна“
Снимка: Редакция „Нова Варна“
Снимка: Редакция „Нова Варна“
Снимка: Редакция „Нова Варна“
Снимка: Редакция „Нова Варна“

Освен подлезът, посочен в анкетата на госпожа Юлия Атанасова, по информация от дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна, още три подлеза във Варна ще бъдат изрисувани с графити от фенове на футболните клубове „Черно море“ и „Спартак“. Проектът е част от програмата за естетизация на градската среда.

Вече е започнала подготовката на стените на подлеза до стадион „Варна“ под ръководството на Радостин Станчев. Изрисувани ще бъдат логото и надписа на ПФК „Черно море“. Следващият подлез, с подобни изображения, ще бъде на Делфинариума.

Със съдействието на фен клуба на „Спартак“, с ръководител на групата художници Николай Чакъров, освен подлезът на ХЕИ, ще бъде изрисуван и този до ул. „Царевец“, както и пасарелката пред стадион „Спартак“. Целта на акцията е да бъдат преустановени вандалските прояви по пътно-транспортните съоръжения.

Свои сигнали, предложения и идеи за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да създавате собствени анкети, да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт. Да комбинирате различните стълбове и инструменти на “Твоята Варна +”.

Варненци, очакваме Вашите сигнали, идеи и предложения за подобряване на градската среда. Бъдете активни!

Проект „Твоята Варна +“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2023 г.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/