in

Мария Тодорова: Никой не пита варненци за важните решения, освен преди избори (ВИДЕО)

Снимка: Пресцентър на "Левицата"/ Купуването и продаването на гласове е престъпление

Мария Тодорова, кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на коалиция „Левицата!“ с номер 28 изрази заключение, че мнението на варненци не се зачита при взимане на важните решения, касаещи техния живот.

„Правят се велоалеи по буквално две педи само, за да се отчете дейност. Ремонтите са хаотични без ясен график, без да се зачете проходимостта на града. Хората не знаят как да заведат децата си на детска градина и училище от днес за утре. Елиминират се стоянки за таксита без да се пита за мнението на над 2000 човека, заети в този сектор. Да не говорим за разбиването на нови улици, защото дейностите не са координирани. И кой плаща за това?“ – коментира Тодорова.

Според нея, управата на Варна има нужда от значително подобряване на комуникацията с гражданите и анализ на нуждите им, за да се постигне удобна и оптимизирана градска среда. Липсва и институцията омбудсман, която е факт в редица български градове.

„Абсолютен хаос и работа на парче. Това ли заслужават хората? Нима не са важни младите родители с детски колички, незрящите, инвалидите, велосипедистите, пешеходците и всички останали, равноправни граждани на Варна?“ – казва Тодорова.

В нейната програма са заложени редица мерки, които ще оптимизират градската среда по начин, който да се усети бързо и ефективно от всички, съобразявайки мнението на живеещите в града. Отчитането на дейности самоцелно е абсолютно недопустимо, смята тя.

Гласувайте за листата за общински съветници и кмет с номер 28!

Източник: Пресцентър на „Левицата!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/