in

Иван Портних: Гласувайте, за да върнем Варна на пътя на развитието (ВИДЕО)

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ-Варна

Иван Портних упражни правото си на глас на местните избори във Варна днес преди обяд

„Вярвам, че тези избори ще мобилизират всички нормални хора срещу лъжите, манипулациите, неистините и ще върнат усещането, че има справедливост!“. Това каза кандидатът на ГЕРБ за нов мандат Иван Портних, след като упражни в 11 ч. правото си на глас в 175 секция в дирекцията на курорта Златни пясъци.

„Важно е продължим да работим така, че да защитим и завършим проектите за Варна. Затова ни трябва силно мнозинство в Общинския съвет, работещи районни кметове, с които заедно да носим ясна отговорност за изпълнението на обещанията ни към хората. Само така ще можем да се противопоставим на плаващите и скрити мнозинства, които защитават бизнес интереси, а не интересите на гражданите на Варна. Вярвам, че в днешния ден активността ще е висока и се надявам това да върне Варна на пътя на развитието“.

Източник: Пресцентър на ГЕРБ-Варна

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/