in

Звездна любов: Сгодени ли са Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм?

Колаж: "Нова Варна"

Актьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили, след като връзката им започна преди две години, съобщава списание „People“, позовавайки се на множество източници. На ръката на дъщерята на легендарния музикант Лени Кравиц, е бил забелязан пръстен с голям диамант.

През уикенда звездите бяха снимани да напускат парти за Хелоуин, а Кравиц (облечена като Розмари Уудхаус от филма на ужасите от 1968 г. Бебето на Розмари) изглежда показа новия си годежен пръстен на снимките, посочва изданието.

34-годишната актриса от „Батман“ по-рано разкри за връзката си с 43-годишния Тейтъм, в интервю за корицата на изданието на GQ за Мъже на годината за 2022 г., като го похвали, че е „просто прекрасен човек“.

„Той ме кара да се смея и двамата наистина обичаме изкуството и да говорим за изкуство и да изследваме защо правим това, което правим“, обясни Кравиц. „Обичаме да гледаме филми и да ги коментираме, да се предизвикваме един друг“, казва актрисата.

Двете звезди се запознаха по време на кастинга за предстоящия режисьорски дебют на Кравиц.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/