in

Първи думи на останалите петима от „Приятели“, след трагедията с Матю Пери

Кадър: Youtube/Friends

Актьорският състав на „Приятели“ скърби за един от тях. Останалите петима актьори, влезли в главните роли в хитовия сериал, излязоха с първи думи след загубата на Матю Пери, изиграл по гениален начин саркастичния и забавен Чандлър Бинг.

Два дни след внезапната смърт на големия актьор, колегите му от хитовия телевизионен сериал – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Шуимър – се изказаха в съвместно изявление пред списание People.

„Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство“, се казва в изявлението им.

„Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да обработим тази необозрима загуба“, казват останалите петима актьори.

„С времето ще кажем повече, както и когато можем“, продължава изявлението. „Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света.“

След това съобщението е подписано от Анистън, Кокс, Кудроу, ЛеБланк и Шуимер.

Припомняме, че Пери беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис в събота. Той беше на 54 години.

Според TMZ, които първи съобщиха новината за смъртта на Матю Пери, източници от правоохранителните органи посочиха, че на мястото не са открити наркотици. Нямало е и следи от насилие.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/