in

За последното денонощие във Варна – двама са задържани от полицията. Какво са направили?

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

От пресцентъра на варненската полиция съобщиха за медия „Нова Варна“, че през последното денонощие са задържали двама души. Единият е арестуван, заради притежание на наркотици, а другият, защото е седнал зад волана след употреба на алкохол. Ето и подробностите:

Вчера, около 23.10 часа, на бул. „Янош Хуняди“, служители на Трето РУ задържали 36-годишен жител на Игнатиево, който се е качил зад волана на управлявания от него л.а., след употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

При вторият случай, за който ни съобщиха от полицията във Варна 41-годишен варненец, известен на МВР, е задържан след извършена му проверка. Той е с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста, след като у него е намерено полиетиленово пликче с кафяво прахообразно вещество – хероин, видно от направената експертна справка. И срещу този задържан е образувано бързо производство.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).