Категории: България

Борисов гневен: ПП-ДБ „мърсуват“ с други партии, завират се по вили и кръчмета тайно (ВИДЕО)

Реклама

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с много гневни думи към правителството днес, които говорят за голямо напрежение между управляващите партии. С думите си Борисов направи и намек за край на управлението. По негови думи в момента не съществува, а бъдещето ѝ ще се решава след дни. 

„Представете си, колега Атанасов, че аз отида и снимам на избори, ти ще отидеш ли спокойно да гласуваш? ГЕРБ били виновни за това, че техният зам.-министър отива и мърсува и снима с личния си телефон в нарушение на неговата заповед. Като сме виновни, сега си имате много ортаци и авери от другите партии. Ще мине неделя и ще решаваме. За мен сглобката в момента не съществува“, каза разгневен Бойко Борисов, който отиде на посещение в Ловеч. Лидерът на ГЕРБ призова ПП-ДБ „да си мерят приказките“.

Той заяви, че ГЕРБ повече няма да допуска „някой да говори лъжи“ по техен адрес, а партията да си трае.

„Те навсякъде мърсуват с всякакви партии, коалиции и всичко само да е срещу нас. За да спра спекулациите, истината е, че много преди изборите за София ние предложихме на колегите от ПП-ДБ да се издигне кандидат, различен от родата на Държавна сигурност, и ГЕРБ да не издига кандидат. Казах на Кирил Петков: „Кандидатирай се ти и въобще няма да издигам“, а сега ГЕРБ подкрепяли на Путин човек. При положение че трябва да избираме между родата на Държавна сигурност и кандидат на социалистите. Самият Иван Костов произнесе една фраза преди: „Ще гласувам, но с отвращение“, отсече Бойко Борисов, който заяви и това, че не било ясно дали парламентът щял да започне работа следващата седмица.

ПП-ДБ „мърсуват“ с други партии, каза Бойко Борисов.

„Те в Хасково са заедно с БСП, ние какво сме казали – нищо. Заедно с проруските партии бранят „Лукойл“ с всички средства, а в същото време – бензин 3,30 лв. Забравят, че би трябвало в сряда да сме в парламента. С това си безпринципно поведение срещу ГЕРБ ще гледаме сеира тепърва. Вече знам къде са им аверите, в кои партии са, завират се по вили и кръчмета тайно. Не виждам смисъл да се срещам повече с тях“, допълни Борисов.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Значителна ще бъде облачността по Черноморието днес

От НИМХ прогнозират, че днес по Черноморието облачността ще бъде значителна. Очаква се максималните температури…

преди един час

ЦИК излезе с категорична позиция във връзка с твърдения за хартията за машинно гласуване

Според ЦИК подобни "неверни твърдения" целят да всеят недоверие в машинното гласуване.  От ЦИК са…

преди 15 часа

МОН с новина за деветокласниците: Обявиха важни дати

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви пред социалните партньори от Отрасловия съвет…

преди 15 часа

Служебният министър на иновациите и растежа във Варна: Спекулация е, че хартията на БНБ не отговаря на стандарта на вносителя на машините

Днес служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор за материално-техническо обезпечаване…

преди 16 часа

Война за паркоместа в столицата: Мъж е пребит от свой съсед

Свадата, прераснала във физическа саморазправа, се е разиграла в софийския квартал „Овча Купел”. Потърпевшият е…

преди 16 часа

Заради вятърните електроцентрали: Кметът на Добричка община поиска среща с Главчев за свикване на местен референдум

Според кмета на Добричка община Соня Георгиева се прави опит да се ограничи правото на…

преди 16 часа