in

Притеснена млада жена търси брат си: Следите му се губят в чужбина (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Р. Стоянова

Млада жена от Сливен е изключително притеснена за брат си, с когото за последно е говорила по телефона на 26 октомври, около 13:55 ч. Радостина публикува призив в социалните мрежи, с който моли всеки, който има информация за брат ѝ, да се свърже с нея.

Младата жена разказва, че брат ѝ е обещал да ѝ звънне до 40 минути след последния едноминутен разговор по телефона, но това така и не се случва до днес. Вече цли 6 дена тя не може да се свърже с него.

„Когато звъня, телефонът му е изключен. По последна информация пътуваше от Унгария в посока Австрия“, пише Радостина.

„На следващия ден от притеснение реших да се разровя във Унгарско-Австрийските новини и ми излезе, че е станала тежка фатална катастрофа с една жертва в Унгария. Много се моля да не е той, но времето от изчезването му съвпада със самата катастрофа. Пътувал е с бял бус. Моля ако някой има информация или познат, който е говорил с него последно, да се свърже с мен. Вярвам, че все някой нещо ще е чул“, пише притесненото момиче.

„Публикувала съм го в групите на Унгария, както и съм писала до мейла им за сигнали до самата полиция, но все още няма отговор от тях“, обяснява Радостина.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.