in

Благомир Коцев: Гласувах за Варна, такава каквато може да бъде, а не каквато е (ВИДЕО)

Снимки: Пресцентър на ПП - Варна

Благомир Коцев, един от кандидатите за кмет на Варна, упражни правото си на глас малко след 11 часа с машина и призова варненци да гласуват, „за да занулят купения и манипулиран вот“

Във Варна може да се направи в пъти повече от това, което е направено досега. Гласувах за една по-красива Варна, в която се управлява по-ефективно. Това заяви Благомир Коцев, кандидат за кмет на Варна от ПП-ДБ минути след като гласува в секция №4 на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Той упражни своето право на глас с машина малко след 11:00 часа.

„В живота на всеки един от нас има ключови моменти и ние не бива да ги изпускаме. Днес е такъв момент“, категоричен бе Коцев.

Призовавам всички граждани – всички варненци – да излязат и да гласуват. Това е един изключително важен ден. За да може в следващите 4 години, а и повече, да знаем, че сме дали всичко от себе си, трябва да гласуваме, каза Коцев.

По думите му високата избирателна активност обезсмисля купения и манипулиран вот.

„Ако повече хора гласуват, ще има по-голям шанс Варна да стане по-добър град“, каза още кандидатът за кмет.

Призовавам хората да гласуват с машини, каза в заключение Благомир Коцев пред журналисти.

Източник: Пресцентър на ПП-Варна

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/