in ,

Задържаха знакови лица, заплашвали гласоподаватели във Варненско

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Сериозно нарушение е установено в Провадия (област Варна), където трима души са арестувани. Съобщава се, че задържаните лица са знакови за региона и са криминално проявени

Комисар Веселин Вълчанов, началник на отдел  „Криминална полиция” при ОДМВР-Варна обясни пред Нова телевизия, че към 22 часа снощи са задържани трима души, заплашвали определени хора да не гласуват на днешния вот.

„Респектирали са хората с присъствие, с големи автомобили, обясни полицаят. Арестуваните са криминално проявени, осъждани, знакови за региона. Има информация, че са участвали в купуването и продаване на гласове на предходни избори”, каза комисарят.

По думите на Вълчанов очевидно превантивните мероприятия към задържаните не са дали резултат. Очакват решението на Районната прокуратура от Варна да се произнесе по случая.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/