in

Иван Портних: Гласувах за развитието на Варна (ВИДЕО+СНИМКИ)

Снимка: "Нова Варна"

Иван Портних, един от кандидатите за кмет на Варна, упражни правото си на глас на балотажа днес и направи изявление пред медиите

„Гласувах за развитието на Варна, срещу добре опакованите лъжи и шарлатанията, която спря всички важни проекти за нашия град“, обяви Портних.

„Важно е да се гласува днес! Нека хората не се подвеждат по разни социологически проучвания, които всички видяхме, че са подвеждащи. Ще има динамика в резултатите през деня, нека това не ви отказва“, допълни още той.

Снимка: „Нова Варна“
Снимка: „Нова Варна“

„Варненци са силни и свободни хора, затова съм сигурен, че ще гласуват по съвест, а не по нареждания, ще ни подкрепят срещу скритите и корпоративни интереси. Скъпи съграждани, планирайте добре деня си. Сигурно много от Вас искат да гледат финала на Григор Димитров, на когото пожелавам успех, вярвам, че и ние ще се поздравим с такъв. Затова, намерете време да отидете до избирателните секции, всеки един от Вас е важен за Варна“, призова Портних.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Варна

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/