in ,

Пак го направи: Пламен, прочул се във Варна, отново посегна към Рибай стека

Колаж: "Нова Варна"

Рибай стек – веднъж, Рибай стек – завинаги. Вероятно помните Пламен Христов, който се прочу налъж и нашир с това, че поръча три пържоли за 500 лв. в ресторант във Варна това лято. Припомняме, че скъпарските пържоли не бяха какви да е, а Рибай стек. 100 грама от ястието струваха цели 35 лв.

Въпреки солената цена, на култовия бизнесмен от търговищкото село Беломорци явно му се е усладило, тъй като той отново си позволи да се наслади на „златните пържоли“, но този път в заведение в Несебър.

Семейство плати 500 лв. за три пържоли в заведение във Варна (ВИДЕО)

Пламен отново заснема хапването на „златната“ пържола. Както и предишния път, така и сега бизнесменът записва разговора му със сервитьорката, която му обяснява тънкостите на ястието и защо е поднесено с кокал, а не е чисто. От публикуваното от самия него видео се вижда, че в чинията има гарнитура от варени картофи и гъби.

„Рибай стек, пак сме в България. В Несебър“, казва пред камерата Пламен и започва да хапва от скъпото ястие. Накрая не става ясно каква сметка е платил баровецът, тъй като видеото спира по време на яденето, пише ХотАрена.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/