in

Новият кмет на Варна Благомир Коцев ще прави мониторинг, а не чистка на общинската администрация

Кадър: bTV

Ревизия на работата на цялата администрация ще прави новият кмет на Варна Благомир Коцев. Той казва, че това не означава, че ще има чистка на работещите в Община Варна. Знам кои са основните проблеми, които варненци искат да бъдат решени първи, заяви той по БТВ и добави, че започва със 100 % кредит на доверие към всички от общинската администрация.

„Най-важните промени са да се управи чистотата на града, да се завършат ремонтите, започнати от стария кмет“, посочи Коцев, като допълни, че „ще работим и за подобряване на градския транспорт, както и за повече зелени площи, които намаляха от презастрояването“.

Кметът ще въведе и приемен ден. „Да, това е първото, което ще направя – приемен ден поне веднъж на месец, ще правим такива и в другите части на града, за да може и жителите, които са например трудноподвижни, все пак да имат възможност да присъстват“.

Коцев е категоричен, че „няма да има чистка в администрацията, ще направим мониторинг. Всеки, който е професионалист ще остане. Аз започвам със 100% доверие към всички“.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/