in

Марк Зукърбърг беше приет в болница: Качи снимки от болничното легло (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Mark Zuckerberg

39-годишният основател на Meta Марк Зукърбърг е бил приет в болница. Това става ясно от поредица снимки, качени от самия него във Фейсбук и Инстаграм. Милиардерът е претърпял инцидент по време на спаринг по джиу-джицу. 

Зулкърбърг сподели поредица от свои снимки от болничното легло, където наскоро претърпя операция. Процедурата беше извършена, за да се коригира разкъсаната му предна кръстна връзка (структура на коляното, която стабилизира костите като ги придържа една към друга и подпомага движението в колянната става.), обикновено наричана ACL, която минава диагонално в средата на коляното.

„Благодаря на лекарите и екипа, които се грижеха за мен. Тренирах за състезателна ММА битка в началото на следващата година, но сега това ще се забави малко“, написа Зукърбърг в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mark Zuckerberg (@zuck)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.