in

Костадинов: Трусовете в ДПС предизвикаха днешния траур в парламента. България се управлява задкулисно от хора като Ахмед Доган

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Лидерът на „Възраждане“ заяви пред журналисти в НС днес, че трусовете в ДПС са предизвикали „днешния траур в парламента“.

„Виждаме, че солидарни с това, което се случва в ДПС, ГЕРБ и „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) излязоха от залата, може би тъгувайки за Карадайъ. Което е изключително трагично с оглед на това, че държавата се превръща все повече в лична, феодална собственост на двама-трима човека“, коментира Костадин Костадинов.

Според него държавата и интересите на народа се превръщат в заложници на интересите на двама-трима души и добави, че нито премиерът Денков, нито ПП-ДБ всъщност управляват държавата.

По негови думи България се управлява задкулисно от хора като Ахмед Доган, който е на практика председателят на ДПС, сегашният формален председател Делян Пеевски и хора като Бойко Борисов и кръга около тях.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.