in

Матю Пери не е искал да заснеме сцена, в която Чандлър изневерява на Моника

Кадър: Youtube/Warner Bros. TV

Стана ясно, че актьорът Матю Пери, станал най-известен с участието си в хитовия сериал „Приятели“, е отказал да заснеме сцена, в която Чандлър изневерява на Моника. Матю Пери се притеснявал, че зрителите нямало да могат да простят на героя му.

Лиза Кеш, която се беше появила като гост-актьор в хитовото шоу на NBC „Приятели“, разкрива, че сценаристите са планирали да накарат Чандлър да изневери на Моника, но покойната звезда не се съгласила с идеята, съобщава New York Post.

Говорейки пред TMZ, 54-годишната Кеш каза, че е избрана за статист в епизода на сезон 5 „The One in Vegas: Part 1“. В сюжета нейната героиня първоначално щяла да спи с Чандлър, след като достави румсървис.

„Сцената беше, че Чандлър и Моника се караха във Вегас за това, че Моника обядвала с бившето си гадже Ричард“, каза Кеш. „И в нашия сценарий Чандлър се качва в хотелската стая и поръчва румсървис, а аз го доставям като хотелски работник“, разказва актрисата.

„И в крайна сметка си говорим, смеем се и се свързваме и Чандлър накрая изневерява на Моника с моя герой“, казва Кеш.

Според Кеш, Пери не е харесал сюжета и е помолил сценаристите на сериала да го променят.

„Бяхме го репетирали и ден преди да го заснемем, ми казаха, че Пери е отишъл при сценаристите и е казал, че феновете никога няма да простят на Чандлър изневярата с Моника”, казва Лиза Кеш, като признава, че вероятно е бил прав.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/