in

Зверско меле край Поморие с двама загинали и четирима ранени: Ето какво стана ясно за миналото на задържания водач

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Вчера около 13 ч. се случи тежка катастрофа край морския град Поморие. Вследствие на инцидента двама загинаха, а четирима са тежко ранени. Като сред пострадалите е и 6-годишно дете, което в момента е в тежко състояние, с опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотици на водача се оказаха отрицателни. Три автомобила са участвали в зверското меле. Всичко започва, когато една от колите удря друга при изпреварване. Блъснатият автомобил се завъртял и се забил в трети, движещ се в насрещното.

„Този, който изпреварва има съприкосновение с изпреварвания автомобил. В резултат, на което изпреварвания автомобил се завърта и се удря в насрещно движещ се, в посока Поморие“, заяви гл. инсп. Пламен Николов, началник Пътна полиция, Бургас, пред Нова телевизия.

Оказа се, че задържаният за тежката катастрофа край Поморие има предишни нарушения на пътя. През годините той е хващан да шофира без колан, използвайки телефон и с висока скорост. Мъжът е на 28 години, като пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Това обяви в ефира на „Здравей, България” началникът на сектор „Пътна полиция” – Бургас Пламен Николов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/