in

Бум в резервациите за коледни фирмени партита

Снимка: Emerald Beach Resort & Spa

5 основни спирки в пътя към перфектното събитие: заслужена почивка в комбинация с незабравим купон!

Наближава месецът на празненствата, а с него и началото на ежегодните Коледни фирмени партита! Това е чудесен момент за сплотяване на колектива и отпразнуване на постигнатите успехи през годината!

Ето защо е и толкова важен изборът на подходящо място!

Отправяме се към целогодишния петзвезден черноморски комплекс Emerald Beach Resort & Spa, Равда, където са ни подготвили 5 основни неща, за които да внимаваме при организацията на събития и как те преминават през тях заедно с гостите си!

Снимка: Emerald Beach Resort & Spa / Феникс студио
  1. Определяне на датата
    Изборът на дата е една от най-трудоемките задачи, с които всеки организатор се сблъсква. Петък и събота през декември са едни от най-предпочитаните дни, които фирмите се състезават да запазят, тъй като се резервират с месеци напред във времето.
    Това кара доста компании, закъсняващи с подготовката да се насочат към варианти за ранно Коледно парти през ноември.
    От Emerald Beach Resort & Spa научихме, че тази година интересът е толкова голям, че все повече от клиентите се насочват към партита през делничните дни. Това има и своето предимство, тъй като възможностите за резервиране на самостоятелен ресторант се разширяват.
  2. Избор на подходящо място
    „В колебанието между парти в ресторант или парти с продължаващ престой в хотел, винаги препоръчваме втория вариант, тъй като ценовата разлика е минимална, гостите успяват да се забавляват максимално и имат възможност да се оттърсят от натрупаното напрежение с цял спа ден.“ – споделиха с нас любезните домакини.
  3. Подбор на музикална програма
    Много от компаниите изпращат анкета, с която да се запознаят с музикалните предпочитания на своите служители, за да улеснят съставянето на програма за вечерта!
    След сортиране на предложенията стартира и търсенето на изпълнители, свързването с продуценти, ПР-агенти и събиране на оферти!
    В Емералд улесняват този процес и предлагат на своите гости богато разнообразие от гост-изпълнители, Диджеи, танцови и шоу програми, които са изцяло съобразени с определения бюджет и разбира се обхващат всякакви музикални стилове.
  4. Съставяне на меню за празничната вечер
    Да угодите на всички гости с менюто е още една невъзможна задача пред много организатори. В Emerald Beach Resort & Spa с удоволствие разрешават този проблем като изготвят персонализирано меню с възможност за избор между няколко вида ястия, отговарящи на всеки вкус.
  5. Организиране на томбола с награди
    Завършете перфектното парти с раздаване на Коледни подаръци във вид на празнична томбола. Улеснете процеса по избиране и подгответе ваучери за почивка през ненатоварен период за фирмата.

Ако все още не сте започнали процеса по планиране и организация на тазгодишното Коледно парти, то от Emerald Beach Resort & Spa гарантирано ще ви помогнат!

Научете повече за свободните им дати и вземете Вашата индивидуална оферта още днес като се свържете с тях на телефон 0 700 500 19 или чрез имейл: marketing@emeraldresort.eu

Emerald Beach Resort & Spa – 4 сезона в 5-звезден уют / улица „Македония“ 61, Равда

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/