Категории: Спонсорирани

Бум в резервациите за коледни фирмени партита

Реклама

5 основни спирки в пътя към перфектното събитие: заслужена почивка в комбинация с незабравим купон!

Наближава месецът на празненствата, а с него и началото на ежегодните Коледни фирмени партита! Това е чудесен момент за сплотяване на колектива и отпразнуване на постигнатите успехи през годината!

Ето защо е и толкова важен изборът на подходящо място!

Отправяме се към целогодишния петзвезден черноморски комплекс Emerald Beach Resort & Spa, Равда, където са ни подготвили 5 основни неща, за които да внимаваме при организацията на събития и как те преминават през тях заедно с гостите си!

Снимка: Emerald Beach Resort & Spa / Феникс студио
  1. Определяне на датата
    Изборът на дата е една от най-трудоемките задачи, с които всеки организатор се сблъсква. Петък и събота през декември са едни от най-предпочитаните дни, които фирмите се състезават да запазят, тъй като се резервират с месеци напред във времето.
    Това кара доста компании, закъсняващи с подготовката да се насочат към варианти за ранно Коледно парти през ноември.
    От Emerald Beach Resort & Spa научихме, че тази година интересът е толкова голям, че все повече от клиентите се насочват към партита през делничните дни. Това има и своето предимство, тъй като възможностите за резервиране на самостоятелен ресторант се разширяват.
  2. Избор на подходящо място
    „В колебанието между парти в ресторант или парти с продължаващ престой в хотел, винаги препоръчваме втория вариант, тъй като ценовата разлика е минимална, гостите успяват да се забавляват максимално и имат възможност да се оттърсят от натрупаното напрежение с цял спа ден.“ – споделиха с нас любезните домакини.
  3. Подбор на музикална програма
    Много от компаниите изпращат анкета, с която да се запознаят с музикалните предпочитания на своите служители, за да улеснят съставянето на програма за вечерта!
    След сортиране на предложенията стартира и търсенето на изпълнители, свързването с продуценти, ПР-агенти и събиране на оферти!
    В Емералд улесняват този процес и предлагат на своите гости богато разнообразие от гост-изпълнители, Диджеи, танцови и шоу програми, които са изцяло съобразени с определения бюджет и разбира се обхващат всякакви музикални стилове.
  4. Съставяне на меню за празничната вечер
    Да угодите на всички гости с менюто е още една невъзможна задача пред много организатори. В Emerald Beach Resort & Spa с удоволствие разрешават този проблем като изготвят персонализирано меню с възможност за избор между няколко вида ястия, отговарящи на всеки вкус.
  5. Организиране на томбола с награди
    Завършете перфектното парти с раздаване на Коледни подаръци във вид на празнична томбола. Улеснете процеса по избиране и подгответе ваучери за почивка през ненатоварен период за фирмата.

Ако все още не сте започнали процеса по планиране и организация на тазгодишното Коледно парти, то от Emerald Beach Resort & Spa гарантирано ще ви помогнат!

Научете повече за свободните им дати и вземете Вашата индивидуална оферта още днес като се свържете с тях на телефон 0 700 500 19 или чрез имейл: marketing@emeraldresort.eu

Emerald Beach Resort & Spa – 4 сезона в 5-звезден уют / улица „Македония“ 61, Равда

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

ЦИК излезе с категорична позиция във връзка с твърдения за хартията за машинно гласуване

Според ЦИК подобни "неверни твърдения" целят да всеят недоверие в машинното гласуване.  От ЦИК са…

преди 13 часа

МОН с новина за деветокласниците: Обявиха важни дати

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви пред социалните партньори от Отрасловия съвет…

преди 14 часа

Служебният министър на иновациите и растежа във Варна: Спекулация е, че хартията на БНБ не отговаря на стандарта на вносителя на машините

Днес служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор за материално-техническо обезпечаване…

преди 14 часа

Война за паркоместа в столицата: Мъж е пребит от свой съсед

Свадата, прераснала във физическа саморазправа, се е разиграла в софийския квартал „Овча Купел”. Потърпевшият е…

преди 15 часа

Заради вятърните електроцентрали: Кметът на Добричка община поиска среща с Главчев за свикване на местен референдум

Според кмета на Добричка община Соня Георгиева се прави опит да се ограничи правото на…

преди 15 часа

До края на годината настъпва голяма промяна по пътищата в България

Стана ясно, че до края на годината камерите на тол системата ще бъдат сертифицирани да…

преди 15 часа