in

Тръмп получи най-лошата новина

Кадър: Youtube/Người Miền Tây/Fox News

Доналд Тръмп понесе тежък удар. Една от по-големите му сестри е починала в дома си в Ню Йорк – това е 86-годишната Мариан Тръмп Бари. Фред Тръмп-младши и Робърт Тръмп, братята на Доналд Тръмп, също починаха преди време, с което единствената жива сестра на Доналд Тръмп остава Елизабет Тръмп, която е родена през 1942 г.

Безжизненото тяло на Мариан Тръмп е било открито в спалнята на жилището ѝ в района Ъпър ийст сайд на Махнатън. Все още не са оповестени причините за смъртта на Мариан Тръмп Бари.

Тя беше съдия в щата Ню Джърси. Тя беше назначена на поста от президента Роналд Рейгън през 1983 г. След това президентът Бил Клинтън я назначи през 1999 г. за член на федерален апелативен съд.

Дълго време близка с брат си Доналд, Мариан Тръмп Бари „нахлу“ в предизборната му кампания през 2020 г., когато в. „Вашингтон пост“ публикува нейни думи, записани тайно през 2018 г. и 2019 г. от една от нейните племенници – Мери Тръмп. В тези записи Мариан Тръмп Бари нарича брат си „жесток“, „лъжец“ и лишен от принципи и критикува миграционната му политика, довела до разделяне на деца от техните родители на границата и до изпращането им в центрове за задържане, съобщава БТА.

„Всичко, което той иска, е да се хареса на електората си“, казва тя в записите. „Той няма никакви принципи. Никакви“, допълва тя.

Племенницата Мери Тръмп пък публикува книга, наречена „Прекалено и никога достатъчно. Как моето семейство създаде най-опасния човек в света“, в която критикува „токсичното семейство“, от което е произлязъл бившият президент на САЩ.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/