in

Как да изберем перфектния коледен подарък?

Снимка: freepik.com

Коледа е това приказно време от годината, когато хората стават по-смирени, по-загрижени за другия и раздаващи се. Време е за подаръци. Но какви коледни изненади да подготвите за вашето дете, мъж, жена или цялото семейство? А може би за колегите или служителите във фирмата ви?

Онлайн може да откриете редица ръчно изработени коледни подаръци, които да впечатлят и трогнат малки и големи. От Travelmanagement.bg ще ви дадат няколко ценни идеи, от които да се възползвате още тази Коледа.

Как да изберете коледен подарък?

Изборът на оригинален и същевременно практичен коледен подарък е трудна задача, особено ако креативността не е една от най-силните ви черти. Има няколко особености, които да съобразите, за да откриете най-подходящата възможност:

  • възраст – важно е да сведете търсенето до детската секция или до тази за възрастните. Има някои варианти, които са подходящи както за по-малките, така и за големите;
  • пол – търсите идея за мъж или за жена, за двойка или за цялото семейство? Помислете над този аспект;
  • отношения – близки ли сте с този човек или сте в работни отношения? Знаете ли личните предпочитания, които притежава, или ще “стреляте в тъмното”. Това ще ви помогне да стесните периметъра на възможностите ви. Ако избирате нещо, което да подарите на близък, то може да се допитате до неговите приближени, както и да изберете според интересите, нуждите и хобитата му. В случай че не сте толкова добре запознати с неговите желания и предпочитания, заложете на нещо по-универсално;
  • бюджет – преди да се отдадете на търсене, не забравяйте да определите с какви средства разполагате. Това ще ви помогне много да откриете най-оптималната идея, без тя да излиза отвъд ценовите рамки, поставени от вас.

Това са едни от най-важните фактори за избор, които трябва да съобразите.

Кои са най-популярните и универсални коледни подаръци?

Когато търсите нещо, което да се хареса на един или повече хора, но нямате точна представа какви са конкретните предпочитания, то е най-добре да заложите на нещо по-универсално. По този начин, шансът вашият коледен подарък да не влезе в употреба или да не се хареса ще бъде минимален.

Празничните кутии или кошници са едни от най-подходящите идеи, към които да се насочите. Тук вариантите са много – да си ги приготвите самостоятелно, да се доверите на професионалисти, да заложите на малък или по-голям модел.

Те съчетават продукти и предмети, които носят празнично настроение. Най-често в тях се включват алкохолни напитки, като бутилка вино, уиски, ликьор, сладки изкушения – бонбони, печива, сладкиши, шоколади и други десертчета. Могат да включват още и солени храни – ядки, соленки, колбаси, сирена и други. Като допълнение, в зависимост от избрания вариант, може да има свещи, играчки за елха и други. Картичката за пожелание внася персоналност и може да бъде брандирана с логото на фирма или с персонални инициали.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/