Категории: Спонсорирани

Как да изберем перфектния коледен подарък?

Реклама

Коледа е това приказно време от годината, когато хората стават по-смирени, по-загрижени за другия и раздаващи се. Време е за подаръци. Но какви коледни изненади да подготвите за вашето дете, мъж, жена или цялото семейство? А може би за колегите или служителите във фирмата ви?

Онлайн може да откриете редица ръчно изработени коледни подаръци, които да впечатлят и трогнат малки и големи. От Travelmanagement.bg ще ви дадат няколко ценни идеи, от които да се възползвате още тази Коледа.

Как да изберете коледен подарък?

Изборът на оригинален и същевременно практичен коледен подарък е трудна задача, особено ако креативността не е една от най-силните ви черти. Има няколко особености, които да съобразите, за да откриете най-подходящата възможност:

  • възраст – важно е да сведете търсенето до детската секция или до тази за възрастните. Има някои варианти, които са подходящи както за по-малките, така и за големите;
  • пол – търсите идея за мъж или за жена, за двойка или за цялото семейство? Помислете над този аспект;
  • отношения – близки ли сте с този човек или сте в работни отношения? Знаете ли личните предпочитания, които притежава, или ще “стреляте в тъмното”. Това ще ви помогне да стесните периметъра на възможностите ви. Ако избирате нещо, което да подарите на близък, то може да се допитате до неговите приближени, както и да изберете според интересите, нуждите и хобитата му. В случай че не сте толкова добре запознати с неговите желания и предпочитания, заложете на нещо по-универсално;
  • бюджет – преди да се отдадете на търсене, не забравяйте да определите с какви средства разполагате. Това ще ви помогне много да откриете най-оптималната идея, без тя да излиза отвъд ценовите рамки, поставени от вас.

Това са едни от най-важните фактори за избор, които трябва да съобразите.

Кои са най-популярните и универсални коледни подаръци?

Когато търсите нещо, което да се хареса на един или повече хора, но нямате точна представа какви са конкретните предпочитания, то е най-добре да заложите на нещо по-универсално. По този начин, шансът вашият коледен подарък да не влезе в употреба или да не се хареса ще бъде минимален.

Празничните кутии или кошници са едни от най-подходящите идеи, към които да се насочите. Тук вариантите са много – да си ги приготвите самостоятелно, да се доверите на професионалисти, да заложите на малък или по-голям модел.

Те съчетават продукти и предмети, които носят празнично настроение. Най-често в тях се включват алкохолни напитки, като бутилка вино, уиски, ликьор, сладки изкушения – бонбони, печива, сладкиши, шоколади и други десертчета. Могат да включват още и солени храни – ядки, соленки, колбаси, сирена и други. Като допълнение, в зависимост от избрания вариант, може да има свещи, играчки за елха и други. Картичката за пожелание внася персоналност и може да бъде брандирана с логото на фирма или с персонални инициали.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Интервю с Коста Стоянов, депутат от ПП „Възраждане“: „Ние ще продължим да работим за по-добри условия за живот за всички българи“

На 24 септември, в студиото на „Нова Варна“, Георги Костов проведе интервю с Коста Стоянов,…

преди 11 часа

Ето кой качи снимка с футуристичния автомобил „Тесла Кибертрък“ във Варна

Припомняме, че преди две седмици автомобил, изглеждащ като идващ от бъдещето се появи във Варна…

преди 11 часа

Дрон откри изчезнало момиченце в гора в САЩ

Чудо се случи в Батън Руж, щата Луизиана, САЩ. Термовизионен дрон откри изчезнало 10-годишно момиченце…

преди 12 часа

Президентът на Спартак Варна със спешно изявление

Към редакцията на медия "Нова Варна" пристигна официално изявление от Павлин Николов, президент на Спартак…

преди 12 часа

Галена се подлага на операция и временно спира да пее

Попфолк звездата Галена слиза от сцената и временно спира да пее. Причината е, че се…

преди 12 часа

Коалиция ГЕРБ – СДС се регистрира за вота във Варна

ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 3 МИР -…

преди 12 часа