in

Брандът Le Chef връчи награда на варненско училище

Ваучер за училището победител

През ноември любимата на варненци верига за грил сандвичи Le Chef предостави спортно оборудване на стойност 300 лева на СУ за ХНИ „Константин Преславски“. Причината? Провелото се в периода 15 септември – 15 октомври състезание между училищата във Варна.

Какво е Wrap School Battle?

Wrap School Battle е първото издание на училищната надпревара, която вдъхнови подрастващите ученици да бъдат по-активни и задружни, обединявайки се в подкрепата за своето училище.
Състезанието включваше две спортни събития, седмични предизвикателства и много възможности за печелене на точки чрез похапване в някоя от четирите локации на Le Chef във Варна. Общо 55 варненски училища се впуснаха в надпреварата и над 1500 сандвича, кесадии и браунита бяха изядени като част от кампанията.
В рамките на месец ученици, учители и привърженици на варненските училища трупаха точки в битката за голямата награда – ваучер за спортно оборудване и екипировка. След оспорвана надпревара и разлика от едва няколко точки СУ за ХНИ „Константин Преславски“ задмина IV ЕГ и СУЕО „Александър Пушкин“ и зае първо място.

Екипът на Le Chef връчва наградата

Повече за спортната награда

След обявяване на големия победител екипът на Le Chef проведе разговор с ръководството на СУ за ХНИ „Константин Преславски“ относно текущите нужди на училището. В резултат сумата от 300 лева за спортно оборудване бе разпределена за закупуване на оборудване, което да послужи за часовете по физическо възпитание и спорт. 9 броя баскетболни мрежи, 3 комплекта шах и 15 ринга за предмишница бяха предадени на
зам.-директора по учебната дейност – Бончо Ангелов, който се срещна с екипа на Le Chef в средата на ноември.
По време на срещата г-н Ангелов с вълнение сподели, че през годините учениците в СУ за ХНИ „Константин Преславски“ са печелили редица награди, но тази се нарежда сред една от най-чудноватите. Той изрази благодарността си за предоставените награди и сподели, че се гордее колко сплотени са били учениците в училището.

Закриване на кампанията на 13.10.23

Защо Le Chef организира надпреварата?

Брандът Le Chef, основан през 2012 год., е предпочитан избор от малки и големи, които търсят нещо бързо, но качествено за похапване. Мотивирани да предложат ново изживяване на своите най-чести посетители – учениците, екипът на Le Chef организира провеждането на съревнование между училищата.
По време на кампанията екипът на Le Chef проведе две събития на живо – на 15 септември и на 13 октомври. Първото пред Le Chef – Севастопол включваше спортни предизвикателства, които учениците, завръщащи се в класните стаи, изпълниха, за да спечелят награди. Закриването на кампанията в Le Chef – Grand Mall пък бе съпроводено от логически игри и разрешаване на пъзели.

Снимка: Верига за грил сандвичи Le Chef

Извън това кампанията бе наситена с ежедневни дейности и предизвикателства, които ангажираха допълнително почитателите на бранда.
Форматът Wrap School Battle бе съобразен с интересите на учениците, а посланието за повече сплотеност и активност в ежедневието успя да мотивира участниците. Те споделиха своето желание за организиране на повече подобни инициативи за ученици.
В бъдеще веригата за вкусно хапване планира провеждането на още формати, промотиращи спорта и съпричастността между подрастващите.
Последвайте официалните канали на бранда – Facebook, Instagram и TikTok, за да не пропуснете вълнуващите новини около бранда.

Официален сайт на кампанията: school.lechef.bg | За поръчки www.lechef.bg

Снимка: Верига за грил сандвичи Le Chef

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/