in

Идва пълнолуние: Ще повлияе специално на три конкретни зодии

Снимка: Pixabay

До дни Луната отново ще премине във фаза пълнолуние. Това ще се случи на 27 ноември 2023 в 11:17 ч. Именно тогава настъпва а ноемврийското пълнолуние в знака Близнаци.

Под въздействието на пълнолунието е възможно внезапно да осъзнаем нещо важно или пък да изпитаме спешна необходимост да научим нещо. Моментът е ключов в комуникацията и е много подходящ за изпращане на важни съобщения и послания. Моментът е подходящ и за пътувания, обучения и всякакъв вид общуване.

Това пълнолуние ще има специално отражение върху три конкретни зодии – Телец, Дева и Везни.

Пълнолунието ще донесе голяма доза позитивна енергия, която ще помогне на тези зодии да се справят с трудностите, съобщава сайтът Актуално.

Телец

Това Пълнолуние се очертава да бъде един магичен момент за Телците, който ще успее да ги зареди с много положителна енергия. Имайки предвид, че представителите на тази зодия обикновено си поставят високи цели, те може да постигнат най-голямото, което поискат точно сега.

Дева

През изминалите месеци, Девите посветиха времето си на професионалното си развитие и кариера. Те могат да очакват, че това Пълнолуние ще донесе обилна награда за усилията им. Възможно е да се случи нещо удивително, като да постигат невероятен подем в кариерата си или дори да получат повишение. Освен това те ще се насладят на успехи и в личен план. Пълнолунието ще им помогне да се освободят от негативните емоции, които заличават техния положителен заряд.

Везни

За Везните, които са се борили за постигане на своите мечти, се очаква да получат необходимия късмет с идващото Пълнолуние. Земният спътник ще подреди обстоятелствата така, че да съвпаднат с желанията и плановете на Везните. Това събитие може да представлява важна предпоставка за промени, които биха могли да доведат до изпълнение на дългоочаквани мечти или цели. Нека всеки представител на зодия Везни се подготви за възможността да постигне стремежите си под благоприятното влияние на Пълнолунието.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/