in

Нови брутални разкрития: Проговори още една жертва на насилника от Сливен. Била под ключ в дома му

Снимка: Pixabay

Както по-рано ви съобщихме, стана ясно, че 55-годишен мъж е насилвал 19-годишна ученичка в Сливен, в продължение на почти цяла година. Момичето не се е оплакало в полицията, тъй като насилникът го е заплашвал с оръжие и се е заканвал да навреди на негови близки. След бруталните разкрития, които изкара на показ 19-годишното момиче, проговори и друга жертва на мъжа

Жената разказа, че е била отвлечена в дома на насилника. Тя вече е дала показания в полицията. Денем тя не излиза от къщи, а нощем сънува как я пребиват.

Среща го пред медицински център, докато чака за преглед. Мъжът ѝ казал, че всичко ще е наред и тя му се доверява. Отиват в дома му, той я заключва и започва гавра и побой.

„Той каквото кажеше, аз това правех, защото нямах друг избор. Беше ме порязал – ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не исках да съм с него“, споделя 23-годишната жена пред bTV.

Той я реже с нож и по врата, и по ръката.

Мъж насилвал ученичка от Сливен почти цяла година: Момичето разказа за бруталните заплахи

„Като не исках да ям, пак ме биеше, викаше „Ти нарочно не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат до живот“, разказва потърпевшата.

„Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, ама той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше пистолет със себе си“, споделя още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

“Даде ни една кофа, да се изхождаме и аз казах на момичето – „Помогни ми, той ме отвлече, но тя ми каза, че е в същото положение – и нея също я изнудва“, разказва жената.

След месец под ключ тя успява да избяга. Мъжът остава в ареста с обвинения за блудство и изнасилване. Може да получи от две до осем години затвор.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/