in

Адски пламъци край Пазарджик: Човек изгоря жив в запалила се кола

Снимката е илюстративна: Pixabay

Инцидентът се е случил по пътя между град Пазарджик и село Говедаре, съобщава говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Човек е загинал, като е изгорял в запалил се автомобил по пътя. Още не е установена самоличността на загиналия

В участъка се е случило пътно-транспортно произшествие, при което два леки автомобила са се сблъскали с микробус.

От удара едната от колите се е възпламенила и вътре в нея е изгорял човек, чиято самоличност тепърва ще се установява. На мястото на инцидента има екипи на сектор „Пътна полиция“, Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“, Районното управление на МВР в Пазарджик и екипи на „Спешна помощ“, съобщава „24 часа“.

В момента пътят между Пазарджик и село Говедаре е затворен, тъй като пожарникарите все още гасят горящия автомобил. Няма данни за други пострадали хора в трите превозни средства.

Временно се затваря пътната отсечка между Пазарджик и Говедаре, като обходният маршрут е през селата Огняново-Хаджиево-Говедаре и обратно. Пътят ще бъде затворен, докато приключат гасителните действия на катастрофиралия автомобил.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/