Категории: Любопитно

Истина или лъжа? Бившият на Денислава проговори след твърдението ѝ, че щял да ѝ предлага брак в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Реклама

Една от най-коментираните участнички в последното издание на „Игри на волята“ е русокоската Денислава, която влезе в предаването заедно с майка си Виолета. Красавицата отпадна на крачка от финала, но може да се похвали с това, че е последната останала жена в петия сезон на риалитито. След края на „Игри на волята“ стана ясно, че младата Денислава е имала кратка връзка с победителя Иван Рълев, но за съжаление техните взаимоотношения вече са прекъснати поради неразбирателства.

Преди „Игри на волята“ Денислава е имала връзка с Кристиян Кирилов, който е познат на широката публика от участието си в „София ден и нощ“. След това той започна и своята поп-фолк кариера.

Преди да започне отношенията си с Денислава, Кристиан е бил сгоден за поп-фолк певицата Джулия. След като техните взаимоотношения се разпадат, започва връзката на Кристиан и Дени.

Връзката на Денислава и Кристиян обаче не продължава дълго. Денислава споделя, че е изключително благодарна, че е отпаднала от предаването точно в този момент, тъй като иначе Кристиян щял да влезе в предаването и да й предложи брак. Тя споделя, че е била в изключително токсична връзка и не е искала това да се случва.

„Реално трябва да съм благодарна на Мартин, че отпаднах в този етап на играта, защото бях в изключително токсична връзка и просто нямаше това да ми направи услуга, защото знаех какво ще стане там, тъй като ми вкараха вътре човека и аз не знаех, че е вкаран този човек вътре. И реално този човек искаше да използва този момент да ми предлага брак вътре“, казва Денислава в подкаста „След игрите“

@sled.igrite.podcast 🤐 Всяко зло за добро, както гласи една стара поговорка! 😱 Изгледай целия епизод, за да разбереш защо Денислава е благодарна на Мартин, че отпадна точно преди полуфиналите. #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabg #гладиатори #старейшини #амазонки #изгубени #подкаст #следигрите #следигритеpodcast #Ивкабейбе #ivkabeibe ♬ original sound – След Игрите Podcast

Бившият на Денислава обаче казва, че това е абсолютна лъжа. Във видео в социалните мрежи Кристиан категорично заяви, че твърденията на Дени, че щял да й предложи брак в предаването са категорично лъжа.

„Няма как след като си бил с някой един месец, да говорим за връзки и отношения, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват вследствие на опознаване, така че звучи нелепо и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал намерение да й предлагам“, казва Кристиан Кирилов.

@kristiankirilov13 Replying to @user5263728w99w63 ♬ original sound – ❤️‍🔥
Реклама
Leave a Comment

Последни новини

НИМХ с прогноза: Ето какво ще бъде времето на 2 октомври по Черноморието

Според прогнозата на НИМХ днес (2 октомври, сряда) по Черноморието ще бъде с предимно значителна…

преди 28 минути

Народна медицина: Ето как се прави компрес за болно гърло с ракия

С началото на есента идва и сезонът на настинките и грипа. Един от най-неприятните и…

преди 14 часа

Апелативен съд – Варна върна делото „Коцев“ за допълнително разследване

Апелативният съд във Варна върна делото срещу кмета на гр. Варна след жалба на областния…

преди 14 часа

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Варна

Сигурността и икономическото развитие на България, отварянето на европейските програми и усвояване на средствата по…

преди 15 часа

Водата в София поскъпва от днес: Ето с колко

Днес КЕВР одобри бизнес плана на столичния ВиК оператор за периода 2022-2026 година. Считано от…

преди 15 часа

Наказват мъж във Варна, повредил машина за продажба на билети в автобус

Районен съд – Варна наложи наказание „пробация“ на 41-годишен, противозаконно повредил машина за продажба на…

преди 15 часа