in

Костадин Костадинов първи държа реч на голямо събитие във Флоренция

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

От пресцентъра на „Възраждане“ съобщиха, че речта на лидера на партията – Костадин Костадинов, е била първата в залата на срещата на партиите от „Идентичност и демокрация“. След него речи изнесоха и лидери на партии от Нидерландия, Франция, както и представители на партии от Австрия, Естония, Чехия, Португалия, Румъния, Дания, Белгия и други.

Костадин Костадинов и делегация от „Възраждане“ се срещна вчера с партиите, членуващи в семейството на „Идентичност и демокрация“, четвъртата по големина политическа сила в Европейския парламент. Срещата се проведе във Флоренция (Италия).

Форумът започна с речта на Костадин Костадинов, която беше първата реч на политически лидер в залата и предизвика бурни овации сред делегатите на срещата. Председателят на „Възраждане“ и политическата организация беше представена с кратко, но емоционално видео като партията, която връща надеждата на българите.

След Костадин Костадинов речи произнесоха – Тино Крупала, председател на „Алтернатива за германците“, Герт Вилдерс („Партия на свободата“ – Нидерландия), Жордан Бардела – председател на „Национален съюз“ – Франция и представители на партии от Австрия, Естония, Чехия, Португалия, Румъния, Дания, Белгия и др.

Форумът беше закрит с емоционална реч на Матео Салвини – председател на партия „Лига“ и зам.-министър председател на Италия. Проведоха се и лидерски срещи. За обсъжданото на тях Костадинов ще даде брифинг, българската делегация се завръщат в България утре в 17:50 ч. на летище София, Терминал 2.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.