in

Любимецът на зрителите Момчил загатна дали би участвал в All Stars сезона на „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/momchi.sitluv

Младият Момчил Василев несъмнено се превърна във фаворит на зрителите на предаването „Игри на волята“ 5, чийто финал бе излъчен съвсем наскоро. Въпреки, че той се превърна в рекордьор по победи, той остана на второ място.

„При мен агресията е само докато трае състезанието. Като приключи състезанието – каквото е станало – станало. Наистина не ме е яд“, заяви Момчил в подкаста „След Игрите“, отговаряйки на въпрос дали е ядосан, че е останал втори в петия сезон на „Игри на волята“. Припомняме, че победител в тазгодишния сезон е зъботехникът Иван Рълев.

В подкаста Момчил загатна дали би участвал в All Stars сезона на Игрите. „Не мога да кажа, че съм затворил страницата „Игри на волята“. Затворил съм страницата „Игри на волята, сезон 5“, посочи Момчил, загатвайки за възможна следваща негова поява в следващ сезон.

Момчил заяви, че по скалата от 1 до 10, оценява играта си в състезанието с 10. „Безкрайно съм доволен от това, което показах. Не ме е срам, че съм загубил. Не смятам, че трябва да спечелиш, за да се представиш перфектно. Невинаги си най-добрият, въпреки, че много често така се представям“, каза Момчил с усмивка. Той заяви, че не би променил нищо в играта си и винаги, когато е имало възможност да помогне на някого, го е правил. Момчил каза, че абсолютно всеки път е излизал на арената с амбиция, хъс и желание за победа. Момчил признава, че доста често в живота му се случва да е втори. Той смята, че Рълев е изключително достоен победител, определяйки го като страхотен, и като човек, и като играч.

Момчил заяви, че сред най-силните участници, срещу които може да се изправи на Арената, е сребърният медалист от сезон 4 – Филип Атанасов.

По време на интервюто стана ясен и един любопитен факт – че IQ-то на Момчил е 138, като се има предвид, че 100 е средното ниво.

Момчил разказа, че доста се е подразнил от обвинението към него, че мами в игрите. „Доста ми влизаше под кожата. А дали ми е повлияло на мотивацията – да. От време на време имах някакво желания да набия хората, които ми казваха, че мамя“, казва Момчил с усмивка.

„Хората си видяха, че съм си филмар. Понякога си представях, че бия Марто. Но в крайна сметка нямам никакви проблеми с Мартин. Той е много готин човек“, казва Момчил.

Той признава, че се е случвало да наруши правилата в играта, но не е мамил, за да получи нечестно предимство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.