in

Дъжд заваля в Разград и настъпи хаос: Две пешеходки бяха ударени в рамките на 5 минути на една улица

Снимка: Pixabay

След като вчера заваля дъжд в североизточния град Разград, за нула време се случиха два пътни инцидента на една и съща улица в рамките на само 5 минути, съобщават от полицията за медия „Нова Варна“. Две пешеходки са ударени на улица „Странджа“, едната от които на 10 години

В 17.30 часа на 6 декември на пешеходната пътека между фурна „Лазаров“ и ОМВ лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 62-годишен водач, блъска 10-годишно момиче.

Пострадалото дете е откарано с линейка в МБАЛ-Разград, където след преглед е установено, че има фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив. Ще бъде транспортирано в болница в по-голям град. По случая е образувано досъдебно производство.

Пет минути по-късно, на пешеходната пътека между фурна „Лазаров“ и Товарната пиаца, „Фолксваген Голф“, шофиран от 52-годишен мъж, блъска пресичащата 28-годишна жена. След преглед пострадалата е освободена за домашно лечение, без сериозни наранявания. На водача е съставен акт по ЗДвП.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.