Категории: Варна

От неистински имейл разпратиха обръщение от името на председателя на Общински съвет – Варна

Реклама

Тази сутрин от имейл dimitrovhristo1958@gmail.com до редица медии беше разпратено писмо, в което се гласеше, че е от името на председателя на Общински съвет – Варна инж. Димитров. В крайна сметка се оказа, че имейлът е фалшив

„Информацията в разпратения от името на председателя на Общински съвет – Варна Христо Димитров имейл до медиите е фалшива. Инж. Димитров не е автор на писмото“, съобщиха по-късно от пресцентъра на Общински съвет – Варна

Ето какво гласеше изпратеното от неистинския имейл писмо, озаглавено „Обръщение на Инж. Христо Атанасов Димитров към медиите“:

До г-н Благомир Рубинов Коцев
Кмет на гр. Варна

Уважаеми г-н Коцев,
Уважаеми представители на медиите,
Обръщам се към Вас не в качеството си на председател на общински съвет на град Варна, нито като председател на Коалиция Алтернативата на гражданите – гр. Варна, а като човек, който вижда развитието и благото на града ни като свой дълг и призвание.

Град Варна трябва да заеме достойно мястото си сред всички останали крайморски градове в Европа – с чисто море, гостоприемни места за отдих, запазена и поддържана градска среда, работещи целогодишно културни центрове.

Ние виждаме това само и единствено чрез взаимодействие и коалиране с прогресивна и про-европейска партия. Това е път не само към устойчив модел на управление на града, но и път към взаимодействие с държавните институции, народни представители и министерски съвет.
Взаимната ни работа от изборите до ден днешен показва само положителни резултати, както си личи и след успешния избор на заместник-кметове, които са важна част от бъдещето управление на града.

В светлината на нашите общи цели и след проведени вътрешно-коалиционни разговори, с радост и надежда Ви предлагам отново да приемете подадената ръка, като Ви уверявам, че и в този случай ние ще сме готови да подкрепим Вашата целеустремена и про-европейска политика за цялостна, положителна промяна в град Варна.
Очакваме с надежда Вашите предложения за първите стъпки към осъществяване на конкретните цели и ви уверяваме, че ще застанем зад Вас по пътя на Промяната.

С Уважение:  Инж. Христо Атанасов Димитров

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 12 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 13 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 13 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 13 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 14 часа

Двама души изгоряха при пожар в къща в България

Обгорените тела са били намерени под останките на изгоряла кирпичена къща. Все още се установява…

преди 14 часа