in

Марти от Бургас има нужда от нашата помощ: Нека направим Коледното чудо за семейството му

Снимка: К. Владев

И преди сме Ви запознавали със случая на малкия Марти от Бургас. Баща му Калин Владев се бе обърнал към екипа на медия „Нова Варна“ с молба да популяризираме неговата история, за да могат повече хора да помогнат на семейството. Вече 10-годишният Мартен Владев от седем години се бори за здравето си, с непрестанната подкрепа на родителите си и на много добри хора. Момченцето страда от генерализирано разстройство в развитието и тежка говорна апраксия. Диагнозата е дадена, когато Марти е само на 3 годинки

Преди дни бащата на момченцето отново се свърза с екипа ни с молба за помощ.

Състоянието на Марти изисква ежедневна грижа, процедури и терапии. Това е нещо, което родителите му Деница и Калин Владеви правят безотказно от години.

Баща моли за помощ за детето си: Марти от Бургас спешно се нуждае от средства за лечение (СНИМКИ)

Родителите виждат подобрението в резултатите и смело продължават напред. След като се консултират с лекар в Италия, посветен на лечението на деца с аутизъм, тъй като собственият му син е със същата диагноза, започват терапии с венозни вливания на стволови клетки.

Въпросните терапии спомагат за изчистването на тежките метали от тялото на детето. Тази процедура е необходимо да се прави регулярно, за да има резултат лечението.

По думите на бащата вливките трябва да са на всеки шест до осем месеца, а местата, на които могат да се направят са ограничени. Последните са били в Турция.

А сега, в началото на следващата година Марти трябва да премине и през още една трансплантация. Процедурата струва около 12 хиляди долара.

Майката и бащата имат надежда за лечението на сина си и вече виждат резултати от него. За съжаление постоянните разходи, които излизат, са непосилни за тях, затова молят за нашата помощ.

Нека всеки, който иска и има възможност да помогне, да го направи по следния начин:

IBAN BG42UBBS80021087636640

BIC КОД: UBBSBGSF

Обединена българска банка

Титуляр Деница Марианова Владева –

превод за МАРТЕН КАЛИНОВ ВЛАДЕВ

Pay Pal: denica_m_d@abv.bg

Revolut: denits8ig1

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.