in

Смъртоносна любов: Турчин хвърлил възлюбената си от скала, защото отказала предложението му за брак

Колаж: "Нова Варна"

Мъж от Турция е арестъван, след като е обвинен в това, че е хвърлил приятелката от върха на скала, причинявайки нейната смърт. Разследващите смятат, че жената е казала „не“, преди фаталното падане от скалата

Трагедията се е случила още през лятото, но Низаметин Гурсу е арестуван едва преди дни, тъй като до момента е твърдял, че се е случил инцидент с приятелката му Йесим Демир.

По информация от TMZ трагедията се е разиграла в турския град Чанаккале, а жената е паднала от скала, висока девет метра.

Арестът на Низаметин се случва около 5 месеца след фаталното падане на Йесим. Гурсу първоначално казал на полицията, че приятелката му е приела предложението му, той я оставил на ръба на скалата, за да вземе храна и напитки от колата му и след това я чул да крещи. Той казал, че се върнал и открил, че тя е паднала.

Въпреки това, ченгетата казват, че тяхното разследване сега ги кара да вярват, че Йесим е отхвърлила предложението и е последвала битка на живописното място за пикник.

Полицията казва, че Гурсу все още е държал годежния пръстен в кутия в джоба си, и също така са намерени счупени чаши на мястото на предложението за брак на 6 юли.

Нещо повече, ченгетата казват, че семейството на Йесим им казало, че тя е планирала да се раздели с Гурсу преди предложението. Роднините твърдели, че тя никога не би се сгодила за него.

За момента Гурсу остава в затвора в очакване на съдебен процес.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/